Løsninger

Forskellige anvendelsesmuligheder af CXweb’s digitale produkter

Digital Commissioning

Der er mange gode grunde til at vælge en webbaseret commissioning-proces. Hvad end i har en fuldstændig proces, en light proces, Bygningsstyrelsens test & milepæle eller bare vil køre Bygningsreglements funktionsafprøvninger, så er CXweb perfekt.

Tværfaglig projektstyring

CXweb understøtter byggeprojektets digitale behov, lige fra lagring og styring af projektmateriale, planlægning & opfølgning, tilsyn, forespørgsler, digital aflevering mv. CXweb giver en gavnlig tværfaglig tilgang til jeres projekt og sikrer driftsvenlig data.

Stabilitet

Data er placeret i skyen på EU-servere, nogle af verdens mest pålidelige servere. Vi er stolte af at kunne levere 99,5 % oppetid i dagtimerne alle ugens dage.

Sikkerhed & Fortrolighed

Sikkerheden er i top og jeres data behandles forsvarlig. Med CXweb er der 100% transparens med protokoller og procedurer så du altid ved hvad der foregår.

Support

Brugervenlighed er en top prioritet, derfor har vi tilfredse brugere. Opstår der problemer har vi fri teknisk support mandag-fredag 9-17 og mulighed for faglig support og rådgivning.

Optimeret til tablets

Når arbejdet skal udføres på byggepladsen kan CXweb med rette tages med, softwarens kernefunktioner kan nemt tilgås på nettet fra tablet, uden download af app.

IKT

CXweb lever op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119. Alt dokumentation og data kan eksporteres og afleveres digitalt i de almindelige filformater.

Effektivitet

Alle funktioner er designet med henblik på at nedsætte tidsforbruget på trivielt og repetitivt arbejde, så brugerne kan lægge deres tid der hvor værdien skabes.