Tværfaglig Byggestyringsværktøj

CXweb understøtter mange af byggeprojektets digitale behov, lige fra lagring og styring af projektmateriale, planlægning & opfølgning, tilsyn, foresprøgsler, digital aflevering mv. CXweb giver en gavnlig tværfaglig tilgang til jeres projekt og sikrer driftsvenlig data.

Tværfaglig Koordinering og Grundig Dokumentation

CXweb til en digital byggeproces med et tværfagligt fokus!

Den unikke kombination af et integreret projektweb og de tværfaglige kommunikations- og dokumentationsværktøjer gør CXweb til et priseffektivt alternativt til de mange tilkøbsløsninger der eksisterer i dag.

Løsningen tager kun et par minutter at opsætte. CXweb samler alt bag et enkelt log-in og som noget helt unikt skaber den værdi hele vejen ind i driften!

Arbejdsfunktioner i CXweb

 • Indbygget Projektweb

  Cloud baseret lagring af alt byggeriets digitale materiale.

  CXweb’s projektweb har de funktioner, der kræves til at håndtere de største og mest komplekse byggesager.

  Projektwebbet er direkte koblet sammen CXweb’s andre funktioner – så der er store tværfaglige synergier i platformen.

 • Forespørgsler & Kommunikation

  Forespørgsler, opfølgning på byggepladsen og anden kommunikation bliver simplificeret med:

  Bilag, deadlines, smart status, filtrering, automatisk dokumentering/afrapportering og krydshenvisninger.

 • Tilsyn

  Integreret tilsynsmodul. Planlæg kommende tilsyn og hold overblikket på plantegningerne.

  Når tilsynet er udført kan kommentarer og billede dokumentation uploades direkte fra tablet på byggepladsen.

 • Digital Aflevering

  Når projektet er klart til overdragelse kan alt materiale afleveres i form af en licens overdragelse til driften eller som ZIP eksport

  CXweb lever selvfølgeligt op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119.

 • Facility Management

  Hold øje med fremskridtet for hele projektet eller zoom imellem aktiviteter på enkelte fag, anlæg/installationer eller krav.

Stabilitet

Data er placeret i skye på EU-servere, nogle af verdens mest pålidelige servere. Vi er stolte af at kunne levere 99,5 % oppetid i dagtimerne alle ugens dage.

Sikkerhed & Fortrolighed

Sikkerheden er i top og jeres data behandles forsvarlig. Med CXweb er der 100% transparens med protokoller og procedurer så du altid ved hvad der foregår.

Support

Brugervenlighed er en top prioritet, derfor har vi tilfredse brugere. Opstår der problemer har vi fri teknisk support mandag-fredag 9-17 og mulighed for faglig support og rådgivning.

Optimeret til tablets

Når arbejdet skal udføres på byggepladsen kan CXweb med rette tages med, softwarens kernefunktioner kan nemt tilgås på nettet fra tablet, uden download af app.

IKT

CXweb lever op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119. Alt dokumentation og data kan eksporteres og afleveres digitalt i de almindelige filformater.

Effektivitet

Alle funktioner er designet med henblik på at nedsætte tidsforbruget på trivielt og repetitivt arbejde, så brugerne kan lægge deres tid der hvor værdien skabes.