Digitalisering af Commissioning-processen

Der er mange gode grunde til at vælge en webbaseret commissioning-proces. Hvad end i har en fuldstændig proces, en light proces, Bygningsstyrelsens tests & milepæle eller bare vil køre Bygningsreglementes funktionsafprøvninger, så er CXweb perfekt.

Dansk Standard 3090

CXweb understøtter Dansk Standards 13 commissionings-arbejdsdokumenter. Den underliggende relationelle database sørger for fejlfri logning, struktur og optimerede arbejdsflows.

Værdibygs Commissioning

Faseopdelte commissioningsprocesser er mere simpel, men også løsere beskrevet. CXweb hjælper med at konkretisere processen uden at gå på kompromis.

Bygningsstyrelsens tests og milepæle

Milepæle og performancetests kan på få sekunder importeres, så de kan tilpasses til byg- og/eller driftsherrens krav og implementeres på projektet.

Bygningsreglementet

BR definerer en række standardkrav, herunder krav om funktionsafprøvning af en række installationer. Med CXweb kan i lynhurtigt opsætte disse for projektet og implementere dem i en commissioningproces.

Commissioningens arbejdsfunktioner i CXweb

 • Byggeriets Krav

  Bygherres krav står klart gennem alle faser.

  Tilføj projektbasis, dokumentation, auto-generering af læsevenlige rapporter og meget mere.

  I CXweb er det altid muligt at holde overblikket vertikalt og horisontalt gennem dets fleksible krydsreferencer.

 • Planlægnings- og Styringsfunktioner

  Alle CXweb’s funktioner er rettighedsstyret, således at ansvaret nemt kan uddeligeres.

  I platformen findes: Cx-plan, undervisningsplan, organisationsdiagram, gantt-diagram og kalender visning.

  Brugere kan vælge at få alle nødvendige notifikationer i platformen eller på mail.

 • Log & Forespørgsler

  Commissioning-loggen er processens røde tråd og CXweb hyper-optimerer denne.

  Loggen samler: Opfølgning på krav, aktiviteter, møder, granskningskommentarer, projektbasis, verificering, forespørgsler og anden kommunikation.

  Man kan tilføje hver tråd et til flere bilag, ansvarlige, deadlines, status og meget mere.

 • Verificering

  Optimer verificering af krav gennem modulerne til: Granskning, tilsyn, funktionsafprøvning, commissioning tests, performance tests & milepæle.

  Med CXweb’s krysreferencer er der fuld sporbarhed i processen, hvor staderapporter genereres spontant og progressionen kan løbende ses i diagrammer.

 • Dokumentation

  Benyt vores cloudbaserede lagring af alt byggeriets digitale materiale.

  CXweb’s projektweb har de funktioner der kræves til at håndtere selv de største og mest komplekse byggesager.

  Projektwebet er direkte koblet sammen CXweb’s andre funktioner – så der er store tværfaglige synergier i platformen.

 • Digital Aflevering

  Når projektet er klar til overdragelse kan alt materiale afleveres i form af en licensoverdragelse til driften eller som ZIP eksport i kendte filformater

  CXweb lever selvfølgeligt op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119.

Stabilitet

Data er placeret i skyen på EU-servere, nogle af verdens mest pålidelige servere. Vi er stolte af at kunne levere 99,5 % oppetid i dagtimerne alle ugens dage.

Sikkerhed & Fortrolighed

Sikkerheden er i top og jeres data behandles forsvarlig. Med CXweb er der 100% transparens med protokoller og procedurer så du altid ved hvad der foregår.

Support

Brugervenlighed er en top prioritet, derfor har vi tilfredse brugere. Opstår der problemer har vi fri teknisk support mandag-fredag 9-17 og mulighed for faglig support og rådgivning.

Optimeret til tablets

Når arbejdet skal udføres på byggepladsen kan CXweb med rette tages med, softwarens kernefunktioner kan nemt tilgås på nettet fra tablet, uden download af app.

IKT

CXweb lever op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119. Alt dokumentation og data kan eksporteres og afleveres digitalt i de almindelige filformater.

Effektivitet

Alle funktioner er designet med henblik på at nedsætte tidsforbruget på trivielt og repetitivt arbejde, så brugerne kan lægge deres tid der hvor værdien skabes.