Bestilling

Ekstra brugere, data eller egne servere

Vi tilbyder skræddersyet licenser hvis vores tre standard licenser ikke passer jeres behov.

Kontakt os eller afgiv en bestilling for at indgå i en dialog med os.

Firmaaftaler

Vi tilbyder også CXweb firmaordninger eller rammeaftaler, til jer som har behov for løbende at køre flere sideløbende licenser. Med en firmaordning kan jeres virksomhed frit oprette nye projekter uden at skulle gennemgå formalia. Prisen fastlægges på baggrund af jeres umiddelbare behov og jursteres fra år til år på baggrund af en fast aftale.

Om softwaren

Stabilitet

Data i CXweb er som standard placeret i skye i EU, på nogle af verdens mest pålidelige serverer. Vi er stolte af at kunne levere 99,5 % oppetid i dagtimerne alle ugens dage.

Optimeret til tablets

Når arbejdet skal udføres på byggepladsen kan CXweb med rette tages med, softwarens kernefunktioner kan nemt tilgås på nettet fra tablet, uden download af app.

Sikkerhed & Fortrolighed

Sikkerheden er i top og jeres data behandles forsvarlig. Med CXweb er der 100% transparens med protokoller og procedurer så du altid ved hvad der foregår.

IKT

CXweb lever op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119. Alt dokumentation og data kan eksporteres og afleveres digitalt i de almindelige filformater.

Support

Brugervenlighed er en top prioritet, derfor har vi tilfredse brugere. Har i udfordringer er der fri support mandag-fredag 9-17 og mulighed for Opstarts-Workshops.

Effektivitet

Alle funktioner er designet med henblik på at nedsætte tidsforbruget på trivielt og repetitivt arbejde, så brugerne kan lægge deres tid der hvor værdien skabes.