Digital Commissioning ELLER Tværfagligt Byggestyring

Digitalisering af Commissioning-Processen

CXweb er et stand-alone webapplikation der faciliterer den moderne byggebranches digitale behov. Det er den eneste af sin slags der bygges op omkring commissioning-processen og giver dermed et unikt fokus på tværfagligt samarbejde på byggeprojekter.

Webapplikationen er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks førende commissioning-specialister, og er designet jævnfør DS-3090, CXweb kan i løbet af få sekunder opsættes til alle type projekter (med/uden commissioning).

Softwaren kan implementeres på alle stadier i en bygnings livscyklus og kan bruges som supplement til andre IT-systemer eller alene, med det indbyggede projektweb.

Tværfaglig Koordinering og Grundig Dokumentation

CXweb til en digital byggeproces med et tværfagligt fokus!

Den unikke kombination af et integreret projektweb og de tværfaglige kommunikations- og dokumentationsværktøjer gør CXweb til et priseffektivt alternativt til de mange tilkøbsløsninger der eksisterer i dag.

Løsningen tager kun et par minutter at opsætte. CXweb samler alt bag et enkelt log-in og som noget helt unikt skaber den værdi hele vejen ind i driften!

Stabilitet

Data i CXweb er som standard placeret i skye i EU, på nogle af verdens mest pålidelige serverer. Vi er stolte af at kunne levere 99,5 % oppetid i dagtimerne alle ugens dage.

Optimeret til tablets

Når arbejdet skal udføres på byggepladsen kan CXweb med rette tages med, softwarens kernefunktioner kan nemt tilgås på nettet fra tablet, uden download af app.

Sikkerhed & Fortrolighed

Sikkerheden er i top og jeres data behandles forsvarlig. Med CXweb er der 100% transparens med protokoller og procedurer så du altid ved hvad der foregår.

IKT

CXweb lever op til IKT bekendtgørelsen 118 & 119. Alt dokumentation og data kan eksporteres og afleveres digitalt i de almindelige filformater.

Support

Brugervenlighed er en top prioritet, derfor har vi tilfredse brugere. Har i udfordringer er der fri support mandag-fredag 9-17 og mulighed for Opstarts-Workshops.

Effektivitet

Alle funktioner er designet med henblik på at nedsætte tidsforbruget på trivielt og repetitivt arbejde, så brugerne kan lægge deres tid der hvor værdien skabes.