Om os

CXweb er en ingeniørteknisk IT-virksomhed, der siden januar 2017 har udviklet software-løsninger til byggebranchen. Vores software er udviklet som commissioning-værktøjer, hvilket betyder, at det understøtter et solidt tværfagligt samarbejde og at der er fokus på effektiv dokumentation.

 

Der findes ikke to ens byggerier – arbejdsgangen fra projekt til projekt varierer. Derfor udvikler vi vores værktøjer i tæt samarbejde med vores brugere. Vi sætter ressourcer af til løbende at interviewe eksperter og opsøge feedback fra vores brugere, for at forstå branchens behov, så vores software altid kan opfylde disse så godt som muligt.

CXweb-Nykøbing Falster

Vision

Hos CXweb vil vi gøre kravstillelse, opfølgning og verificering af byggeriets anlæg og installationer mere tilgængelig for alle aktører. Vi vil reducere tidsforbruget ved skrivebordet uden at gå på kompromis med kvaliteten af det afleverede produkt.

Vi udvikler vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og følger aktivt med i branchens udvikling inden for commissioning, funktionsafprøvning, performancetest og andre byggetekniske områder.

Dette betyder, at vi kan tilbyde løsninger med skabeloner og moduler der passer til alles behov: – Fra nye aktører inden for commissioning til erfarne bygge- og driftstekniske virksomheder.

CXweb-vision-FN-ligestilling

Ligestilling mellem kønnene

CXweb-vision-FN-innovation-industri-infrastruktur

Industri, innovation og infrastruktur

CXweb-vision-FN-bæredygtig-lokalsamfund

Bæredygtige byer og lokalsamfund

CXweb-vision-FN-klimaindsats

Klimaindsats

Mål 5: Opnå ligestilling mellem kønnene, styrke kvinders og pigers rettigheder og muligheder

Mål 9: Bygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation

Mål 11: Gøre byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige

Mål 13: Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser

Vores partnere

Her ses vores nuværende partnere, på siden kan du læse mere om virksomhederne.

Referencer