dansk el og energi commissioning

Dansk EL & Energi skaber energirigtige, unikke, såvel som innovative teknikløsninger til byggebranchen.

CXweb har allerede haft fornøjelsen af at følge de to partnere Thomas Søgaard og Kim Neumann Sørensen og deres team, på sidelinjen på 3 forskellige commissioning-sager udført i CXweb.

Dansk El & Energi er lokalt forankret i Terndrup i Nordjylland, men udfører også projekter på Sjælland og Fyn.

dansk el og energi certificeret commissioning

Dansk El og Energi siger:

Commissioning-ledelse er et værktøj til at verificere at krav til et byggeri opfyldes i alle byggeriets faser – lige fra projektering, til udførelsesfasen og endelig over i driftsfasen. Dette sker for at sikre at byggeriet lever op til de stillede krav for drift og omkostninger, og at energiforbruget optimeres til fordel for budgettet.

Commissioning er en effektiv og veldokumenteret kvalitetsstyringsproces med fokus på helhedstænkning i byggeprocessen og bygningens totaløkonomi. Korrekt udført commissioning sikrer, at det samlede system af ventilation, køleanlæg, varmeanlæg (altså indeklima) og automatik, i drift fungerer efter hensigten og med et lavt energiforbrug til følge.