Servere og CXweb’s Underleverendører

For at give vores kunder den bedst mulige service udvikler CXweb et fåtal standard webaplikationer, derfor drives softwaren på vores egne udvalgte servere, hvor vi kontinuerligt vedligeholder sikkerhed og performance.

Vi driver vores software på Amazon AWS-servere, der som standard er placeret i Irland. Irland er en ideel placering for software brugt af danske virksomheder, da man får den maksimale performance uden på nogen måde at gå på kompromis med sikkerhed og fortrolighed. Vi vurderer en løsnings performance på hastighed, pålidelighed og oppetid.

Vores underleverandør, Amazon AWS, er verdens største og mest stabile udbyder af server-løsninger og gennem samarbejdet er vi i stand til at tilbyde langt mere pålidelige løsninger, end hvad der ville være muligt med lokale alternativer.

Al data på CXweb’s servere sikkerhedskopieres parallelt på forskellige fysiske servere flere gange dagligt. Dette er blot en lille del at den store klynge af sikkerhedsforanstaltninger, der gør at vores underleverandør er certificeret med ISO 9001ISO 27001ISO 27017, og ISO 27018.

Brug for data inhouse?

For nogle projekter er det nødvendigt at sætte krav til at data placeres på en specifik server. Af denne årsag er der for hver af CXweb’s webapplikationer en licenstype kaldet Special-licens. Med en Special-licens kan kunden blandt andet anvise en specifik server eller udbyder af servere. CXweb vil så stå for at installere og vedligeholde software på de anviste servere.

Vi anbefaler dog, for brugernes skyld, kun at afvige fra CXweb’s standard-servere, når det er strengt nødvendigt, da mindre udbydere historisk set oftere oplever perioder med nedetid, sikkerhedsbrud og andre problemer.